About Cristian Nicolae

Online Marketing Specialist - Google AdWords Certified Individual - Google Partner

December 2015

Зошто да ги плаќате Патарините преку OBU One

By | December 29th, 2015|Uncategorized|

Зошто е подобро да ги вршите плаќањата преку OBU во споредба со регуларните патарини? Повеќето транспортери кој имаат потреба од [...]

Како да се регистрирате на HU-GO страницата

By | December 25th, 2015|Uncategorized|

Креирањето на сметка во HU-GO не е тешка задача, но со користењето на одредени насоки, може да се исклучат грешките [...]

Како може да ја надополните HU-GO сметката со парични средства?

By | December 25th, 2015|Uncategorized|

Надополнување на HU-GO сметката може да ја извршите на повеќе начини. Проверете каде и како може да ја надополните вашата [...]

Дали може да ги повратите парите ако два пати пати е платена патарината?

By | December 25th, 2015|Uncategorized|

Од повеќе причини, може да извршите плаќање на патарината два пати, преку OBU или со купување на патарина за одредена [...]

HU-GO го промени начинот на наплата на патарина во Унгарија

By | December 25th, 2015|Uncategorized|

Новости во однос на плаќањето на патарина Од пред некое време дознавме дека HU-GO го променил нашинот на наплата на [...]

Оваа страница користи колачиња за подобро корисничко искуство. Продолжувајќи да ја разгледувате страницата, Вие се согласувате за употреба на колачиња. Погледнете детали

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close