Креирањето на сметка во HU-GO не е тешка задача, но со користењето на одредени насоки, може да се исклучат грешките кои може да ги направите.
Погледајте го упатството кое ќе ви помогне да се регистрирате во HU-GO и ќе ви олесни да разберете кои чекори да ги следите.
Ова е како да се регистрирате на HU-GO страницата

 

Ако имате било какви потешкотии, контактирајте не.
contact us.