December 2015

Зошто да ги плаќате Патарините преку OBU One

By | December 29th, 2015|Uncategorized|

Зошто е подобро да ги вршите плаќањата преку OBU во споредба со регуларните патарини? Повеќето транспортери кој имаат потреба од [...]

Comments Off on Зошто да ги плаќате Патарините преку OBU One

Како да се регистрирате на HU-GO страницата

By | December 25th, 2015|Uncategorized|

Креирањето на сметка во HU-GO не е тешка задача, но со користењето на одредени насоки, може да се исклучат грешките [...]

Comments Off on Како да се регистрирате на HU-GO страницата

Како може да ја надополните HU-GO сметката со парични средства?

By | December 25th, 2015|Uncategorized|

Надополнување на HU-GO сметката може да ја извршите на повеќе начини. Проверете каде и како може да ја надополните вашата [...]

Comments Off on Како може да ја надополните HU-GO сметката со парични средства?

Дали може да ги повратите парите ако два пати пати е платена патарината?

By | December 25th, 2015|Uncategorized|

Од повеќе причини, може да извршите плаќање на патарината два пати, преку OBU или со купување на патарина за одредена [...]

Comments Off on Дали може да ги повратите парите ако два пати пати е платена патарината?

HU-GO го промени начинот на наплата на патарина во Унгарија

By | December 25th, 2015|Uncategorized|

Новости во однос на плаќањето на патарина Од пред некое време дознавме дека HU-GO го променил нашинот на наплата на [...]

Comments Off on HU-GO го промени начинот на наплата на патарина во Унгарија

Оваа страница користи колачиња за подобро корисничко искуство. Продолжувајќи да ја разгледувате страницата, Вие се согласувате за употреба на колачиња. Погледнете детали

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close