ETA Automatizari Industriale, NUSZ партнер од доверба за 2016!

ETA Automatizari Industriale ја обнови својата акредитација и поврторно стана NUSZ партнер од доверба за 2016! ETA Automatizari Industriale ги исполни сите критериуми зададени од NUSZ Zrt во врска со правилата за патарина во Унгарија [...]

By | February 8th, 2016|Categories: Uncategorized|Comments Off on ETA Automatizari Industriale, NUSZ партнер од доверба за 2016!

Зошто да ги плаќате Патарините преку OBU One

Зошто е подобро да ги вршите плаќањата преку OBU во споредба со регуларните патарини? Повеќето транспортери кој имаат потреба од плаќање на патарина во Унгарија, прашуваат која е разликата помеѓу плаќањето со автоматски уред и [...]

By | December 29th, 2015|Categories: Uncategorized|Comments Off on Зошто да ги плаќате Патарините преку OBU One

Како да се регистрирате на HU-GO страницата

Креирањето на сметка во HU-GO не е тешка задача, но со користењето на одредени насоки, може да се исклучат грешките кои може да ги направите. Погледајте го упатството кое ќе ви помогне да се регистрирате [...]

By | December 25th, 2015|Categories: Uncategorized|Comments Off on Како да се регистрирате на HU-GO страницата

Како може да ја надополните HU-GO сметката со парични средства?

Надополнување на HU-GO сметката може да ја извршите на повеќе начини. Проверете каде и како може да ја надополните вашата HU-GO сметка со што ќе заштедите време и пари. Во согласност со вашите потреби, користете [...]

By | December 25th, 2015|Categories: Uncategorized|Comments Off on Како може да ја надополните HU-GO сметката со парични средства?

Дали може да ги повратите парите ако два пати пати е платена патарината?

Од повеќе причини, може да извршите плаќање на патарината два пати, преку OBU или со купување на патарина за одредена рута. Тоа што најмногу им е грижа на сите транспортери е прашањето за поврат на [...]

By | December 25th, 2015|Categories: Uncategorized|Comments Off on Дали може да ги повратите парите ако два пати пати е платена патарината?

HU-GO го промени начинот на наплата на патарина во Унгарија

Новости во однос на плаќањето на патарина Од пред некое време дознавме дека HU-GO го променил нашинот на наплата на патарина во Унгарија Почнувајќи од 1ви Ноември 2015, Унгарија воведе дополнителни 252 км на пат [...]

By | December 25th, 2015|Categories: Uncategorized|Comments Off on HU-GO го промени начинот на наплата на патарина во Унгарија

Оваа страница користи колачиња за подобро корисничко искуство. Продолжувајќи да ја разгледувате страницата, Вие се согласувате за употреба на колачиња. Погледнете детали

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close