Побарајте не!

Ако сакате да направите нарачка на OBU One уред ве молиме посетете ја нашата онлајн продавница. Плаќањето се врши на основ на издадена фактура. Испораката може да ја извршиме иститот ден на уплата на паричните средства..

За сите останати барања ве молиме да ја пополните оваа форма.

    Име

    Е-маил

    Предмет

    Порака