Како да се регистрирате во HU-GO платформата

За да се регистрирате во HU-GO платформата потребно е да ги следите следниве чекори:

може да ги услужи своите клиенти со HU-GO патарина. HU-GO Производителот, ETA Automatizari Industriale е сертифициран од страна на NUZS и може да го видите на листата на партнери на официјалната страница на HU-GO

Чекор 1:

Се регистрите на сајтот на HU-GO. тука

Одберете англиски јазик и кликнете “ Registration “.

step 1

 

Чекор 2

Ги пополнувате информациите за контакт, компанијата и возилото. После зачувувањето, ќе добиете информации за пријавување ( корисничко име и лозинка) на е-маил адресата која сте ја доставиле.

A. Пополнување на информациите за контакт.

Step 2A
B. Пополнување на информациите за компанјата.

Step 2B

C. Пополнување на информации за возило ( прво од Вашата флота).

Step 2c

D. Пополнување на информации на лицето за контакт и кликате на “Save”.

Step 2D

 

Чекор 3.

Внеси друго возило ако има случај “Vehicles connected to present account”

step 3

 

Чекор 4.

Во OBU One пакетот има OBU ID и OBU PIN. Поврзете го возилото со OBU системот.

Чекор 5.

Надополнете ја HU-GO сметката со одбирање на опцијата “ Balance topup ”.

step 5
Надополнувањето на сметката може да се изврши онлајн, со кредитна картичка (Visa, MasterCard, American Express, OTP Bank)

step 5-2

Или преку банкарски трансфер

step 5-3

 

 

Внимавајте! Ако се одлучите за плаќање со кредитна картичка сумата мора да биде изразена во унгарски форинти ( HUF ).

Важно:Во случај да имате проблем со регистрирањето, ве молиме да се јавите на следниот броеви: +3618838854