Сертифициран OBU за HU-GO плаќање на патарина во Унгарија Содржи СИМ картичка со постојано пренесување на податоци преку ГПРС! Без месечна претплата!

Инсталација:

Извршете ја инсталацијата сами: упатство за инсталација (англиски) - OBU One Сервис и инсталација: Побарајте информација

Цените се без ДДВ