Плаќање на патарина во Унгарија

со OBU One

Во Унгарија, возилата чија носивост надминува 3,5 тони се обврзани да плаќаат патарина користејќи една од двете можности:

OBU ONE (On-Board Unit)

OBU One – ја претставува Вашата позиција во системот во реално време и ја плаќа патарината автоматски. Дури и ако ја измените Вашата дестинација, нема потреба да се грижите околу патарината. Можете да патувате безгрижно без промена на планираната патека на движење. OBU One уредот е сертифициран од NUSZ – Унгарската патна служба и исто така може да се користи за следење на Вашето возило со ГПС.

Патен билет (винета), купена однапред

Патниот билет може да се купи само на бензински станици или на специјални киосци. Секогаш кога сакате да патувате по одредена планирана патека на движење Вие морате да ги внесете Вашите лични податоци и податоците за возилото, и исто така морате да креирате и патека на движење од која неможете да отстапите. Патните билети мораат да бидат платени со кредитна картичка. Патните билети се фиксни само за една патека на движење и доколу сакате да ја промените патеката морате да купите друг билет. Секој патен билет има важност од два календарски дена.

Зошто да одберете OBU One?

Сертифициран уред

за HU-GO патарина

NUSZ сертификат, CE сертификат, еМарк сертификат, RAR сертификат, ISO 9001 сертфикат, cloud сервер, бизнис сертификат и сетрификат за заштита од катастрофи.

Види Повеќе

Сe Вклучено

За 24 месеци

SIM картичка со бесплатен роаминг, повеќејазичен Call Center 24/24, 7/7 (англиски, унгарски, германски, романски), промена на број на осовини преку софтверот.

Купи Online

Транспарентен пристап

Без скриени трошоци и такси

24- месечна гаранција, можност за надградба за извештаи: патни налози, временски налози, гео-зони, трошок на гориво, патувања и др.

Види Повеќе

OBU One

Како работи?

police hatВажно! Проверете дали правилно сте ги внеле OBU PIN и OBU ID во вашата HU-GO сметка пред возилата да влезат во Унгарија. Немојте да го заборавите овој момент! Можете да добиете казна. Јавете се за детали!

Дали имате прашања во врска со плаќањето на HU-GO патарина преку OBU One? Дали ви треба појаснување во врска со нашата понуда? Кликнете тука и ќе добиете асистенција

Подршка на Продажба

OBU One во бројки

0
Продадени OBU One уреди
0
Клиенти
0%
Системска достапност
0
Странски јазици (Call Centre)
“ После деталната анализа на пазарот, го одбравме SafeFleet како најдобра опција за меѓународна транспортна компанија како нашата. Моментално, ОBU Оne уредите се инсталирани кај сите возила. Управуваме со интернационалниот транспорт со SafeFleet апликацијата која претставува одлично сретство за управување. Добиваме пресметки преку CANBus конекција , детални извештаи за активност и го користиме ОBU Оne за плаќање на HU-GO патарините во Унгарија. Целиот проект се покажа како мошне успешен”.
- Emil Vladu, Transport Manager, Dumagas, Dumagas

Тие одбраа OBU One. Придружете им се и вие!

Нарачај и плати Онлајн

Најдобро продаван OBU во Романија за плаќање на HU-GO патарина!

Купи Online